Разлика помеѓу преработките на „Вртежен појдовен систем“

с
Сменета целната страница на пренасочувањето од Појдовен систем на Вртежен референтен систем
(Пренасочување кон Појдовен систем)
 
с (Сменета целната страница на пренасочувањето од Појдовен систем на Вртежен референтен систем)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#ПРЕНАСОЧУВАЊЕ [[ПојдовенВртежен референтен систем]]
409

уредувања