Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Викисредба (13 мај 2019)“

== Потврдено присуство ==
#{{За}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 13:32, 9 мај 2019 (CEST)
#{{За}} (со задоцнување од 30 мин) --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 13:39, 9 мај 2019 (CEST)
 
== Дискусија ==