Разлика помеѓу преработките на „Вртикоп (општина)“

с
::* село [[Мандалево]] (димотики Μάνδαλο, Мандало, катаревуса Μάνδαλον, Мандалон) (1.153 жители)
:* Општински оддел Недирчево
::* село [[Недирчево]] (или НадърНадр, димотики Άνυδρο, Анидро, катаревуса Ἄνυδρον, Анидрон) (534 жители)
:* Општински оддел Свети Илија
::* село [[Свети Илија (село)|Свети Илија]] (или Мечкили, Προφήτης Ηλίας, Профитис Илијас) (1.290 жители)