Разлика помеѓу преработките на „Вртикоп (општина)“

Додадени 22 бајти ,  пред 2 години
с
::* село [[Врбени (Воденско)|Врбени]] (Νέα Ζωή, Неја Зои) (201 жители)
:* Општински оддел Групиново
::* село [[Групиново]] (или Гропино; Δάφνη, Дафни) (667 жители)
:* Општински оддел Каменик (1.691 жители)
::* село [[Каменик]] (Πετρία, Петрија) (921 жители)
::* село [[Ризово]] (Ριζό, Ризо) (1.081 жители)
:* Општински оддел Треболец
::* село [[Треболец]] (Μαυροβούνι, Мавровуни) (1.021 жители)
 
=== Општинска единица Мениида ===