Разлика помеѓу преработките на „Димитар Стојанов - Мире“

с
Починал на 4 септември 1991 година.
 
== Надворешни врски ==
 
{{start box}}
{{S-off}}
{{succession box|title=[[Претседател на Собранието на Македонија]]|before=[[Димитар Несторов]]|after=[[Лазар Колошевски]]|years=1951-1953}}
{{end box}}
 
{{Претседатели на СР Македонија}}