Разлика помеѓу преработките на „Краток работен ден“

ситна поправка
(ситна поправка)
[[Категорија:Полски филмови]]
[[Категорија:Филмови на полски јазик]]
[[Категорија: Филмови чие дејствие се одвива во Полска]]
[[Категорија:Филмови од 1981 година]]
[[Категорија:Филмови на Кшиштоф Кишловски]]