Разлика помеѓу преработките на „Казабланка (филм)“

ситна поправка
(ситна поправка)
[[Категорија:Филмови што се одвиваат во 1940]]
[[Категорија:Филмови што се одвиваат во 1941]]
[[Категорија:Филмови што се одвиваат во Мароко]]
[[Категорија:Филмови што се одвиваат во Казабланка]]
[[Категорија:Филмови шточие дејствие се одвиваатодвива во Париз]]
[[Категорија:Филмови снимени во Калифорнија]]
[[Категорија:Добитници на оскар за најдобар филм]]