Разлика помеѓу преработките на „КК АВ Охрид“

Нема измена во големината ,  пред 2 години
|align="center"|3||Антонио Донески||align="center"|180||align="center"|[[Бек (кошарка)|Бек]]||align="center"|23||{{МКД}}|| align="center"|2015|| ''Mладински состав''
|-
|align="center"|24||Петар Бојоски||align="center"|194||align="center"|[[Крилен центар (кошарка)|Крилен центар]]||align="center"|2526||{{МКД}}|| align="center"|2015 || [[КК Тетекс|Тетекс]]
|-
|align="center"|11||Оливер Двојаковски||align="center"|204||align="center"|[[Центар (кошарка)|Центар]] ||align="center"|22|| {{МКД}} || align="center"|2018 || Бетанзос {{flagicon|ШПА}}
|align="center"|14||Благој Димитриев||align="center"|200||align="center"|[[Центар (кошарка)|Центар]]||align="center"|18||{{МКД}}|| align="center"|2018 || ''Mладински состав''
|-
|align="center"| ||Христијан Кузмановски||align="center"| ||align="center"| ||align="center"|1819||{{МКД}}|| align="center"|2019 ||
|-
|align="center"| ||Никола Анастасовски||align="center"| ||align="center"| ||align="center"|18||{{МКД}}|| align="center"|2019 ||