Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Св. Кирил и Методиј““

Ново име.
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
(Ново име.)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
|faculty = 23
|city = [[Скопје]]
|country = [[Република Северна Македонија]]
|campus =
|students = 36.700
Анонимен корисник