Централна Унгарија: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
| Будимпешта
| [[Будимпешта]]
| align="right" | 525.16 {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}}
| align="right" | 525.16 {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}} {{convert|525.16|km2|sqmi|abbr=on}}
| align="right" | 1,712,210
| align="right" | 1
1.565

уредувања