Разлика помеѓу преработките на „Прва фудбалска лига на Македонија 2007/2008“

нема опис на уредувањето
== Екипи ==
 
{{Location map+|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|float=right|width=370|caption=Локација на екипите кои учествувале во сезоната 2007-08|places=
<!--SKOPJE-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=42 |long=21.433333 |label='''Скопје''' |position=bottom}}
<!--KUMANOVO-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=42.130533 |long=21.721219 |label=[[ФК Башкими|Башкими]]<br>[[ФК Милано Куманово|Милано]]|position=bottom }}
<!--KIČEVO-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=41.517778 |long=20.965556 |label=[[ФК Напредок Кичево|Напредок]] }}
<!--BITOLA-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=41.031944 |long=21.334722 |label=[[ФК Пелистер|Пелистер]] }}
<!--PRILEP-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=41.35 |long=21.55 |label=[[ФК Победа|Победа]] }}
<!--DŽEPČIŠTE-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=42.032777 |long=21 |label=[[ФК Ренова|Ренова]] |position=right}}
<!--KRATOVO-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=42.066667 |long=22.183333 |label=[[ФК Силекс|Силекс]] }}
<!--TETOVO-->
{{Location map~|RepublicРепублика of MacedoniaМакедонија|lat=42 |long=20.966666 |label=[[ФК Шкендија|Шкендија]] |position=bottom}}
<!--HIDDEN MARKER FOR SKOPJE CLUBS (UPPER RIGHT CORNER)-->
{{Location map~ |CroatiaХрватска|mark=TransparentPlaceholder.png|lat=46.65 |long=19.80 |label='''Скопски&nbsp;екипи:'''|position=left }}
{{Location map~ |CroatiaХрватска|mark=TransparentPlaceholder.png|lat=46.45 |long=19.80 |label=[[ФК Цементарница |Цементарница]]|position=left }}
{{Location map~ |CroatiaХрватска|mark=TransparentPlaceholder.png|lat=46.25 |long=20.00 |label=[[ФК Македонија Ѓорче Петров|Македонија]]<br>[[ФК Работнички|Работнички]]<br>[[ФК Вардар|Вардар]] |position=left }}
}}