Универзитет на Југоисточна Европа: Разлика помеѓу преработките

+
(+)
 
*Биде насочена кон создавање на стимулирачка атмосфера за својот кадар и ќе му овозможи да ги развива своите академски способности со што ќе и помогне на Универзитетската Фондација на ЈИЕ во [[Тетово]] да ја реализира својата мисија
 
==Факултети==
 
*Факултет за јазици, култури и комуникации
*Правен Факултет
*Факултете за бизнис администрација
*Факултет за јавна администрација и политички науки
*Факултет за современи науки и технологии
 
[[Категорија:Универзитети во Република Македонија]]