Разлика помеѓу преработките на „Денес над Македонија“

с
с
* [http://www.org.mk/struga-heritage/tekst.asp-lang=mac&tekst=6.htm Оригиналната и денешната македонска химна (аудио и текст)]
* [http://www.vlada.mk/Assets/himna.mp3 Денес над Македонија (MP3)]
*[https://documents-mk.blogspot.com/2013/08/blog-post_12.html Блаже Миневски „Зошто претседателот на Крушевската Република го исфрлија од македонската химна?“]
* [httphttps://wwwdocuments-mk.dnevnikblogspot.com.mk/?itemID=8D4E2A2A3F64A5479BE1236EF940FF2E&arc=12010/12/blog-post_40.html „По Републиката, Карев ја изгуби и химната“] - статија за историјата на македонската химна и одредени мистериозни настани.
 
{{Симболи на Македонија}}
258

уредувања