Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Образовна програма:ООУ „Круме Кепески“ 18/19“

с
Ознака: Изворно уредување 2017
File:Образовна програма ОУ Круме Кепески 11.12.2018 (13).jpg
File:Образовна програма ОУ Круме Кепески 11.12.2018 (15).jpg
File:Образовна програма ОУ Круме Кепески 11.12.2018 (1718).jpg
File:Образовна програма ОУ Круме Кепески 11.12.2018 (19).jpg
File:Образовна програма ОУ Круме Кепески 11.12.2018 (21).jpg
24

уредувања