Разлика помеѓу преработките на „Љубиша Георгиевски“

с
нема опис на уредувањето
(изменета категоризација, ситно дополнување)
с
|predecessor1 = [[Љупчо Јордановски]]
|successor1 = [[Трајко Вељаноски]]
|birth_date = {{роденbirth наdate|301937|мај05|193730|df=y}}
|birth_place = {{роден во|Битола}}, [[Кралство Југославија]]<br>денес [[Македонија]]
|death_date = {{Death date and age|2018|12|06|1937|05|30|df=y}}
|death_place =
|nationality = [[Македонци|Македонец]]