Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Историја на Хрватска“

нема опис на уредувањето
(поправка на правопис)
[[Кралство Југославија]]<br/>
[[Хрватска во Првата светска војна|Прва светска војна]]<br/>
[[НезависнаФедеративна државаДржава Хрватска]]<br/>
[[Социјалистичка Република Хрватска]]<br/>
[[Социјалистичка Федеративна Република Југославија|СФРЈ]]<br/>
Анонимен корисник