Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Историја на Македонија“

нема опис на уредувањето
|list7 =
{{nowrap begin}}
[[Независна држава Хрватска|<span style="color:red;">Независна држава Хрватска</span>]]<br/>
[[Народноослободителна борба|<span style="color:red;">Народноослободителна борба</span>]]<br />
[[АСНОМ|<span style="color:red;">АСНОМ</span>]]<br />[[Социјалистичка Република Македонија|<span style="color:red;">Социјалистичка Република Македонија</span>]]<br />[[Скопски земјотрес 1963|<span style="color:red;">Скопски земјотрес 1963</span>]]<br />
Анонимен корисник