Ведран

Членува од 7 октомври 2016
нема опис на уредувањето
{{Корисник sl-2}}
{{Корисник en-2}}
{{Корисник:КК/en-mk}}
{{Корисник моментална старост|ден=18|месец=08|година=2001}}
{{Шаблон:Активност на Википедија||year=2016|month=10|day=7}}
399

уредувања