Молдавска Советска Социјалистичка Република: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Без извори|датум=ноември 2009}}
{| cellpaddingalign="2right" cellspacingclass="0infobox" style="floatborder-spacing:right 0px; borderpadding:1px solid0px #d0d0d00px; width: 300px; font-size:0.9em85%; marginline-height:0 0 1em 1em130%;" rulescellspacing="all0px"
|+ <big>'''Република Советикэ Сочиалистэ Молдовеняскэ
'''<br />
Анонимен корисник