Разлика помеѓу преработките на „Молекуларна физика“

нема опис на уредувањето
 
* [[Борн-Опенхајмерова приближност]]
* [[Електростатско одбивање (молкуларна физика/нанотехнологија)]]
* [[:en:Electrostatic_deflection_(molecular_physics/nanotechnology)|Electrostatic deflection (molecular physics/nanotechnology)]]
* [[Енергетско ниво|Молекуларна енергетска состојба]]
* [[Молекуларно моделирање]]
* [[Цврст ротатор]]
* [[:en:Rigid_rotor|Rigid rotor]]
* [[Спектроскопија]]