Молекуларна физика: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
(Создадено преведувајќи ја страницата „Molecular physics“)
Нема опис на уредувањето
== Видете исто така ==
 
* [[Борн-Опенхајмерова приближност]]
* [[:en:Born–Oppenheimer_approximation|Born–Oppenheimer approximation]]<br />
* [[:en:Electrostatic_deflection_(molecular_physics/nanotechnology)|Electrostatic deflection (molecular physics/nanotechnology)]]<br />
* [[Енергетско ниво|Молекуларна енергетска состојба]]
* [[:en:Energy_level|Molecular energy state]]<br />
* [[Молекуларно моделирање]]
* [[:en:Molecular_modelling|Molecular modeling]]<br />
* [[:en:Rigid_rotor|Rigid rotor]]
* [[Спектроскопија]]
* [[:en:Spectroscopy|Spectroscopy]]<br />
 
[[Категорија:Молекуларна физика]]