Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
[проверена преработка][проверена преработка]
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
| headquarters = Бул. Гоце Делчев бб, зграда на МРТВ [[Скопје]], {{МКД}}
| employees = 15<ref>{{нмс| title= Извештај за следењето на примената на начелото на соодветна и правична застапеност за 2015 година| url= http://ombudsman.mk/upload/d/spz-2015-Mk.pdf | publisher= Народен правобранител на Република Македонија | date= јуни, 2016 | accessdate=2017-03-11}}</ref> (2015)
| budget = 13,130 милиони MKD<ref>{{нмс| title= Буџет на Република Македонија за 2018 година| url= https://www.finance.gov.mk/mk/node/4105 | publisher= Министерство за финансии на Република Македонија | accessdate=2018-11-22}}</ref> (2018)
| budget =
| minister1_name =
| minister1_pfo =