Разлика помеѓу преработките на „Молекуларна физика“

Создадено преведувајќи ја страницата „Molecular physics
(Создадено преведувајќи ја страницата „Molecular physics“)
 
(Создадено преведувајќи ја страницата „Molecular physics“)
== Видете исто така ==
 
* [[:en:Born–Oppenheimer_approximation|Born–Oppenheimer approximation]]<br />
* [[:en:Electrostatic_deflection_(molecular_physics/nanotechnology)|Electrostatic deflection (molecular physics/nanotechnology)]]<br />
* [[:en:Energy_level|Molecular energy state]]<br />
* [[:en:Molecular_modelling|Molecular modeling]]<br />
* [[:en:Rigid_rotor|Rigid rotor]]
* [[:en:Spectroscopy|Spectroscopy]]<br />
[[Категорија:Молекуларна физика]]
21

уредување