Википедија:ВикиПроект Одржување: Разлика помеѓу преработките

 
 
На Википедија на македонски јазик постојат само десетина Википроекти кои овозможуваат полесна организација вона работата поврзана со уредувањето на статии. Со зголемување на масовноста во учеството и со создавањето на нови Википроекти, придонесувате во создавање на подобра организација на Википедија.
 
----