Разлика помеѓу преработките на „Кокнгеди (Црвени Брегови)“

НАОЃАЛИШТА
(Создадена страница со: '''Кокнеди''',некропола од доцноантичко време.На 2км северозападно од селото,до по пов...)
 
(НАОЃАЛИШТА)
'''Кокнеди''',некропола од доцноантичко време.На 2км северозападно од селото,до по површина на бови со гробни конструкции од тегули -тип на 'две води' како и со големи камени плочи -тип циста (М.И)
[[Категорија:Археолошки наоѓалишта во Општина Неготино]]
 
 
 
УХИУУГБКЈЈКЛВГКФГФГГФЖ
ДФГЈКГХГХЈГФ
ДГХХГХОЧМКХЈКМ
ГХЈКОФЈГ
ГХКОГЈКОЈГЗДЛЧГ
ХЈЛЧГХКЈКЧХ
Анонимен корисник