Разлика помеѓу преработките на „Никос Коѕијас“

с
с
{{Ризница-врска|Nikos Kotzias}}
 
{{s-start box}}
{{s-off}}
{{succession box | before = [[Евангелос Венизелос]] | title = [[Министер за надворешни работи на Република Грција|Министер за надворешни работи]] | years= 2015| after = [[Петрос Моливијатис]]}}
{{s-bef|before=[[Евангелос Венизелос]]}}
{{succession box | before = [[Петрос Моливијатис]] | title = [[Министер за надворешни работи на Република Грција|Министер за надворешни работи]] | years = 2015-сè уште| after = на должност}}
{{succession box s-ttl| before = [[Евангелос Венизелос]] | title = [[Министер за надворешни работи на Република Грција|Министер за надворешни работи]] | years= 2015| after = [[Петрос Моливијатис]]}}
{{end box}}
{{s-aft|after=[[Петрос Моливијатис]]}}
{{s-bef|before=[[Петрос Моливијатис]]}}
{{succession box s-ttl| before = [[Петрос Моливијатис]] | title = [[Министер за надворешни работи на Република Грција|Министер за надворешни работи]] | years = 2015-сè уште| after = на должност2015–2018}}
{{s-aft|after=[[Алексис Ципрас]]}}
{{s-end box}}
 
{{Министри за надворешни работи на Грција}}