Разлика помеѓу преработките на „Преспански договор“

Точна локација
(Ја подобрив со тоа што ја ставив точната локација)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
(Точна локација)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
| date_drafted =
| date_signed = {{Start date|2018|06|17|df=y}}
| location_signed = [[ПреспаРесен]], [[Р.Македонија]]
| date_sealed =
| date_effective =
Анонимен корисник