Ирене-Жил Бјенеме: Разлика помеѓу преработките

ситна поправка
(ситна поправка)
(ситна поправка)
опис= француски математичар и статистичар |
наставка= |
роден-дата=({{роден на|28|август|1796}} |
роден-место={{роден во|Париз}}, [[Франција]] |
починал-дата= {{починал на|19|октомври|1878}}) |