Разлика помеѓу преработките на „Референдум во Македонија (2004)“

с
|direction = horisontal | width = 250
|image1 = Municipalities of Macedonia 1996-2004.svg|caption1 = Територната организација на Македонија од 1996-2004
|image2 = Map of the municipalities of Macedonia (2013).svg| caption2 = ТериторијалнатаНовата територијалната организација предвидена со законот од 2004 година
}}