Виктор Јованоски

Членува од 18 јануари 2007
нема опис на уредувањето
с (Отстрането уредувањето на 217.197.4.242 (разговор), вратено на последната верзија на [[User:Виктор Јованоски|Ви)
{{вавилон-4|mk|en-5|sr-4|de-2}}
 
<small>придонеси: - многу:
<big> '''МОЈА КОРИСНИЧКА СТРАНИЦА''' </big>
:'''''види* [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8:Contributions/%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8 овдеmk] и [http://tools.wikimedia.de/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8&dbname=mkwiki_p овде]'''''</small>
* [https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8 en]'''''</small>
 
[[en:User: ''Виктор Јованоски''</small>]]
 
'''ПОДАТОЦИ ЗА МЕНЕ'''
 
 
<small>име и презиме:
 
: ''Виктор Јованоски''</small>
 
 
<small>занимања и познавања:
 
: ''Литература''
: ''Философија''
: ''Уметност''
: ''Музика''
: ''Филм''
: ''Спорт''</small>
 
 
<small>придонеси - многу:
 
:'''''види [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8:Contributions/%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8 овде] и [http://tools.wikimedia.de/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8&dbname=mkwiki_p овде]'''''</small>