MarioPuovik6

Членува од 29 јануари 2015
Одземени 633 бајти ,  пред 3 години
Целосно избришана страница
с
(Целосно избришана страница)
Ознака: Испразнување
{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: #99B3FF solid 1px"
|-
| style="text-align: center" | '''[[Википедија:Кориснички кутии]]'''
|-
|{{Активност на Википедија||year=2015|month=01|day=29}}
|-
|{{Корисник моментална старост|ден=16|месец=06|година=1997}}
|-
|{{Корисник Машко}}
|-
|{{Корисник:КК/Не за ТВ}}
|-
|{{Корисник mk}}
|-
|{{Корисник en-4}}
|-
|{{Корисник:КК/Не за ЕУ}}
|-
|{{Корисник:КК/хакерска култура}}
|}