Разлика помеѓу преработките на „Второ бугарско царство“

Бришење на "Flag_of_Palaeologus_Emperor.svg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Jcb поради: No source since 19 June 2018.
с
(Бришење на "Flag_of_Palaeologus_Emperor.svg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Jcb поради: No source since 19 June 2018.)
|
|p1 = Византија
|flag_p1 = Flag of Palaeologus Emperor.svg
|p2 = Прво Бугарско царство
|flag_p2 =