Разлика помеѓу преработките на „Википедија:ВикиПроект Географија“

Зголемување на големината на мултимедијалната содржина
(Мала промена)
(Зголемување на големината на мултимедијалната содржина)
{{ВПГЕОГРАФИЈА тема}}
[[Слика:Rotating earth (large).gif|лево|50px60px]]
'''ВикиПроектот Географија''' е создаден со цел создавање на нови статии поврзани со геогртафија, одржување на постоечките и нивно категоризирање од страна на корисниците на Википедија кои се организирани во овој ВикиПроект за таа намена.