Разлика помеѓу преработките на „Википедија:ВикиПроект Географија“

Додавање на рамка
(Нов ВикиПроект)
 
(Додавање на рамка)
{{ВПГЕОГРАФИЈА тема}}
'''ВикиПроектот Географија''' е создаден со цел создавање на нови статии поврзани со геогртафија, одржување на постоечките и нивно категоризирање од страна на корисниците на Википедија кои се организирани во овој ВикиПроект за таа намена.