Бранислав Ивановиќ: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
| height = 1.88м
| position = одбрана
| currentclub = [[ЧелзиФК Зенит Санк Петерсбург|ФК Зенит]]
| clubnumber = 260
| years1 = 2001–2002 | clubs1 = [[ФК Ремонт Чачак|Ремонт Чачак]] | caps1 = 13 | goals1 = 0
| years2 = 2002–2003 | clubs2 = [[ФК Срем|Срем]] | caps2 = 19 | goals2 = 2
| years3 = 2003–2006 | clubs3 = [[ОФК Београд]] | caps3 = 55 | goals3 = 5
| years4 = 2006–2008 | clubs4 = [[ФК Локомотив Москва|Локомотив Москва]] | caps4 = 54 | goals4 = 5
| years5 = 2008– 2016 | clubs5 = [[Челзи]] | caps5 = 261 | goals5 = 2122
| years6 = 2017– | clubs6 = [[ФК Зенит Санк Петерсбург|ФК Зенит]] | caps6 = 2537 | goals6 = 13
| nationalyears1 = 2003–2007 | nationalteam1 = {{flagicon|Србија}}[[Фудбалска репрезентација на Србија до 21 година|Србија 21]] | nationalcaps1 = 38 | nationalgoals1 = 4
| nationalyears2 = 2005– | nationalteam2 = {{flagicon|Србија}}[[Фудбалска репрезентација на Србија|Србија]] | nationalcaps2 =100104 | nationalgoals2 = 1213
| pcupdate = 23:00, 16 June 2012 (UTC)
| ntupdate = 22:00, 15 June 2012 (UTC)
111

уредување