Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

Ознака: Изворно уредување 2017
 
:Реакцијата е сосема коректна. --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 12:20, 15 јуни 2018 (CEST)
::Сосем во ред, Кирил слободно пристапи кон објава на нашата страница на Фејсбук. --[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:04, 15 јуни 2018 (CEST)