Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

 
Ве повикувам да се вклучите во дискусијата и да го изнесете вашето мислење.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 11:45, 15 јуни 2018 (CEST)
 
:Реакцијата е сосема коректна. --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 12:20, 15 јуни 2018 (CEST)