Тиверополник

Членува од 13 јули 2007
с
Отстрането уредувањето на 37.21.48.248 (разговор), вратено на последната верзија на Тиверополник
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
с (Отстрането уредувањето на 37.21.48.248 (разговор), вратено на последната верзија на Тиверополник)
Ознака: Отповикување
 
<div style="font-family: Goudy Stout;font-size:30px">
<div class="messagebox cleanup metadata plainlinks"><span style=text-decoration:blink;>'''<big>БЪЛГАРИЯМАКЕДОНИЈА Е ВСИЧКОСÈ ЩОШТО ИМАМЕ</big>'''</span>'''!''' <small></small></div>