Категорија:Спортот во Македонија во 2005 година: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Година по категорија
[[Категорија:Спорт во Македонија по година|2005]]
| m = 2
[[Категорија:Македонија во 2005 година]]
| c = 0
[[Категорија:Спортот во 2005 година]]
| d = 0
| y = 5
| cat = Спортот во Македонија
| sortkey = Спорт
| in =
[[Категорија:| parent = Спорт во Македонија по година|2005]]
[[Категорија:| subcat = Македонија во 2005 година]]
}}
 
[[Категорија:Спортот во 2005 година по земја|Македонија]]