Разлика помеѓу преработките на „Гордана Јовиќ-Стојковска“

нема опис на уредувањето
[[Категорија:Српски писатели]]
[[Категорија:Македонски писатели]]
[[Категорија:Членови на ДПМ]]
[[Категорија:Македонски преведувачи]]
[[Категорија:Српски преведувачи]]