Избришана содржина Додадена содржина
Ознака: Достава на масовни пораки
Нема опис на уредувањето
Ред 46:
Здраво, во текот од 21 март до 31 мај ќе се одржува регионалниот уредувачки натпревар „СИЕ Пролет 2018“, во кој учествуваат заедници од цела Средна и Источна Европа, со цел создавање и подобрување на статии од сите тие заедници по однапред предложени списоци. Се разбира, дозволено е и пишување статии надвор од предложените списоци на заедниците. Обезбедени се награди за најдобрите тројца, како и за други категории. Прочитајте ја [[Википедија:Уредувачки натпревар/СИЕ Пролет 2018|проектната страница за натпреварот]] и земете учество. Вклучи се и заедно да ја подобриме македонската Википедија. --[[User:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] <small>([[User talk:MediaWiki message delivery|разговор]])</small> 22:14, 19 март 2018 (CET)
<!-- Пораката ја испрати Корисник:Ehrlich91@mkwiki преку списокот на https://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B0%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8&oldid=3695825 -->
 
== За Пиринските "Македонци" ==
 
А тоя автор от 87 годна дали е ходил някога в Пирина, дали някога е разговарял с тия "македонци" по тоя въпрос? Дали некой в "Македония" си е мислел изобщо да ги пита моята баба и дядо който са едни от тия "македонци"? Защото в днешно време има много интервюта по тоя въпрос. Има много материяли с такива българи всичките очевидци. Ако си мислиш че са имали избор - нямали са. Чак когато Сталин и Тито се скарват тогава им позволяват да се напишат отново Българи. Цела националност ви създадоха от нищото сърбите, след като разбраха че не могат да ви накарат да се наречете "южни сърби" само и само да сте различни от Българите (и да ги мразите без причина) а вие на едно фалшифицирано преброяване не вервате. Вие дето най-много сте си патили и бабите и дядовците ви са гнили по концлагерите и бой са яли за дето не се пишат македонци. За нас Българите е било или това или червената армия влиза. Пък и след 3 поредни изгубени войни в който сме окупирали и изтрепали 30% от населението заради предателствата от 1885 и 1913 и наглостта през цялото това време - не ни обичат изобщо. Само гледат да ни разделят. И много ме кефите като кажете нас Сърбите са ни освободили в Балканската война, а кой се бие пред Константинопол с турците който идват за вас от целия Арабски свят и цяла Анатолия? Кой има най-голямата армия и дава най-много жертви тая въпросна война? Естествено България. С армия 2 пъти колкото Сръбската и 3 пъти колкото Гръцката, дава половината жертви от войната да кажат сърбите са ви "освободили". И то едно освобождение майко миля, да ви забранят да гласувате и да говорите на майчния си език. Голямо освобождение. Продължавайте все така с Сърбоманска литература от 87 година братя македонци, все така!