Разлика помеѓу преработките на „Административна поделба на Латвија“

с
нема опис на уредувањето
с
 
|
| align="right" |14.154
| [[Балви (жупа)|Балви]]<br />[[Балви]] (град)<br />[[Берзкалне (жупа)|Берзкалне]]<br />[[Берзпилс (жупа)|Берзпилс]]<br />[[Бриежуциемс (жупа)|Бриежуциемс]]<br />[[Вецтилжа (жупа)|Вецтилжа]]<br />[[Виксна (жупа)|Виксна]]<br />[[Кришјањи (жупа)|Кришјањи]]<br />[[Кубули (жупа)|Кубули]]<br />[[Лаздулеја (жупа)|Лаздулеја]]<br />[[Тилжа (жупа)|Тилжа]]
[[Вецтилжа (жупа)|Вецтилжа]]<br />[[Виксна (жупа)|Виксна]]<br />[[Кришјањи (жупа)|Кришјањи]]<br />[[Кубули (жупа)|Кубули]]<br />[[Лаздулеја (жупа)|Лаздулеја]]<br />[[Тилжа (жупа)|Тилжа]]
|-
| 14.