Разлика помеѓу преработките на „Административна поделба на Латвија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
| [[Нерета (општина)|Нерета]]
| align=right|3.878
| [[Залве (жупа)|Залве]]<br/>[[Мазалве (жупа)|Мазалве]]<br />[[Нерета (жупа)|Нерета]]<br />[[Пилскалне (жупа во Нерета)|Пилскалне]]
| [[Залве (жупа)|Залве]]
[[Мазалве (жупа)|Мазалве]]<br />[[Нерета (жупа)|Нерета]]<br />[[Пилскалне (жупа во Нерета)|Пилскалне]]
|-
| 66.