Разлика помеѓу преработките на „Островот на богатството“

Одбиена последната промена (од 77.28.221.131) и ја поврати преработката 3551155 на Ehrlich91
(dodavanje informacii)
(Одбиена последната промена (од 77.28.221.131) и ја поврати преработката 3551155 на Ehrlich91)
* Скуир Трелони - пријател на Лејсви, еден од протагонистите во приказната.
* Били Боунс - поранешен пират кој престојува во мотелот на Џин и човек кој ја имал картата на богатството.
* Слепиот Пју - слеп пират кој го посетува Боунс за да му ја земе картата pusi kurac.
* Блек Дог - пират, соработник со Пу
* Бен Ган - заробеник на островот, подоцна соработник на Џим, Трелоуни, Ливси.
* Израел Хендс и 17 останати пирати, соработници на Силвер.