Податотека:FK Osogovo Kocani Logo.png: Разлика помеѓу преработките

{{Податоци за неслободна слика |Опис = Поранешно лого на ФК „Осогово“ - Кочани |Извор = Архива на ФК „Осогово“ |Дел = |Ниска_резолуција = 134х200 |други_информации = }} {{Образложение за неслободна слика |Статија = |Намена = илустрирање на статијата за ФК „Осогово“ |Заменливост = нема }} Категорија:Кочани
({{Податоци за неслободна слика |Опис = Поранешно лого на ФК „Осогово“ - Кочани |Извор = Архива на ФК „Осогово“ |Дел = |Ниска_резолуција = 134х200 |други_информации = }} {{Образложение за неслободна слика |Статија = |Намена = илустрирање на статијата за ФК „Осогово“ |Заменливост = нема }} Категорија:Кочани)
(нема разлика)
3.892

уредувања