Разлика помеѓу преработките на „Исцелител (филм)“

останати улоги
(улоги)
(останати улоги)
*[[Симона Димковска]] - Јана<ref name="imdb"/>
 
Некои од останатите улоги ги толкуваат: [[Игор Ангелов]], Атанас Атанасовски, Симеон Дамевски - Мони, Катарина Илиевска, Бобан Кулески, Лазе Манасков, Јордан Симонов, Горан Стојановски, Наталија Теодосиева, Горан Трифуновски, [[Сенко Велинов]], Лиле Велјанова и други.<ref name="imdb"/>
== Наводи ==
{{наводи}}