Разлика помеѓу преработките на „Интернет-банкарство“

с
 
==Предности и недостатоци==
Основни карактеристики на електронското банкарствоинтернет-банкарството се:<ref>Seity J. et al., „Internet banking - an Overview“, ''Journal of internet banking and commerce'', Vol. 3, No. 1 2003.</ref>
* Индивидуалност
* Мобилност