Предлошка:Металургија: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {| class="wikitable" style="border: 1px solid darkgray; padding:0px; margin-top:2px; position:relative;" align="right" | {| class="wikitable" style="bor...
(Создадена страница со: {| class="wikitable" style="border: 1px solid darkgray; padding:0px; margin-top:2px; position:relative;" align="right" | {| class="wikitable" style="bor...)
(нема разлика)