Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има: Разлика помеѓу преработките

с
: ''[[/евиденција|евиденција]]''
#[[User:BlueEagle1|BlueEagle1]] <small>([[User talk:BlueEagle1|разговор]])</small> 16:24, 1 февруари 2018 (CET)
#[[User:C1600|C1600]] <small>([[User talk:C1600|разговор]])</small> 15:23, 2 февруари 2018 (CET)
 
Додајте го своето '''име''' доколку сакате да учествувате, користејќи тараба и четири тилди (~). Воедно, пријавете и на страницата „евиденција“ наведена погоре, каде што ќе создадете и своја лична страница за следење на Вашите придонеси.