Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани“

(резултати)
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
 
;Посебна награда
* [[Корисник:Тиверополник|Тиверополник]] со уредени 91 статија од 38 различни држави. (наградата <u>'''нема'''</u> да биде доделена поради правилото дека еден корисник може да добие најмногу две награди)
 
[[Категорија:Википедија:Уредувачки натпревар/Вулкани| ]]